Min treningsbakgrunn, og min trening nå :)

Jeg har egentlig alltid vært en jente som har elsket å trene, men kanskje ikke det som var mest vanlig å trene.

Den første "sporten" jeg har drevet med var nok turn. Dette var noe jeg begynte på da jeg var ganske liten, og gikk faktisk i barnehagen. Men måtte slutte da det ble umulig for mamma å kjøre meg frem og tilbake til Haugesund med sine arbeidstider osv.

I flere år var det vel et opphold i organisert idrett for min del, og holdt meg til å hoppe på trampolinen i hagen.. hehe.

Jeg har vært innom alle slags typer trening som barn, alt fra leikaringen, og freestyle til fotball. Men det var liksom ingen av disse aktivitetene som tilfredstilte helt mine behov. Men så.. ble jeg rett og slett FORELSKA på selveste 17-mai!! Der sto de flotte drillpikene til Førre Drill i hvite uniformer og store hatter. Der og da bestemte jeg meg, jeg skulle bli drillpike. Jeg måtte mase noen dager på mamma før hun tilslutt fikk tak i treningstidene til drillen, og møtte opp på en trening i Førre Skole sin gymsal. Jeg fikk da desverre til svar at de hadde ikke plass til flere drillere, da de hadde begrenset antall plasser. Men de skulle ringe meg når de hadde kapasitet til å ta inn nye drillere.

Jeg gikk lenge og ventet på tlf, og ca 1,5år senere kom denne telefonen. Jeg husker som igår hvor glad jeg ble! Siden den gang, da jeg gikk i 6-klasse har drill vært min store lidenskap. Den har tatt all min fritid, og jeg har virkelig åndet for denne sporten. Må bare understreke at drill ikke er det du ser i 17-mai toget; dette er noe vi driver med et par uker i året.

Her er et eksempel på en film av drilldans: http://www.youtube.com/watch?v=8tddzer_NfY&feature=related

Jeg elsket å kunne vise meg frem på konkurransegulvet nå jeg drillet, og samlet faktisk inn en god del pokaler etter hvert. Jeg ble tilslutt hovedtrener for Førre Drill, og brukte hele kveldene mine til å lære vekk drill til små søte jenter, som til slutt også samlet inn en GOD del pokaler! De flinke jentene mine :)

Uansett hvor forelsket jeg er i nettopp drill tror jeg at det til slutt ble for mye av det gode for meg.. Jeg takket for meg som instruktør på våren 2011. En av de største grunnene til dette var at jeg hadde begynt med en ny lidenskap i Januar 2011, nemlig styrketrening på Uno Gym & Nutrition. Jeg møtte litt veggen i avsluttningen med "drillkarrieren" og tok sommeren treningsfri for å finne litt ut av ting. - Gikk mye tur i fjellet og lignende vel og merke.

Så var sommeren over, og jeg var KLAR!! Motivasjonen min var på topp, og siden jeg kom hjem fra Bulgaria 11 August har ikke treningsmotivasjonen sviktet en eneste gang. Jeg ser allerede store forandringer på kroppen min, og håper at fremgangen fortsetter slik som den har til nå. Motivasjonen ble ikke mindre av at jeg og kjæresten min valgte å reise til stavanger for å se Stavanger Open BB 2011. Etter dette bobler det nesten over for meg, og jeg er faktisk veldig giret på å selv stå på en slik scene en gang, og det er det jeg nå vil arbeide mot. Målet mitt er altså å stille i bodyfitness! Woho! (Målet er først og fremst satt til høsten 2012, men om jeg trenger lenger tid så er det bare slik)

En "ca" plan for hvordan hver treningsuke ser ut for meg(vanedyr):

Mandag: 30min kardio, 1t styrke, 45min spinning

Tirsdag: 45min kardio, 1t styrke

Onsdag: 30min kardio, 45min spinning

Torsdag: 45min kardio, 1t styrke

Fredag: 45min kardio, 1t styrke, 1t rolig svømming(Når det passer)

Lørdag: Treningsfri

Søndag: 45min kardio, 1t styrke

Denne planen er ikke alltid like lett å gjennomføre, pga travle dager. Men den siste måneden har den faktisk blitt fulgt slik til punkt og prikke! Eneste er at jeg pleier og bytte på den treningsfrie dagen slik det passer seg best!

- Camilla :) (SUPERGIRA)9 kommentarer

ida marie

08.okt.2011 kl.09:46

Flinke du e Camilla :-) :-)

dropnsculpt

08.okt.2011 kl.10:34

Masse lykke til på Bodyfitness. Håper at du når målet ditt før høst 2012. Jeg elsker også å trene ^^

Radio24

09.okt.2011 kl.03:52

Kult med en ny blogg :) Er ganske ny selv, men skal prøve å følge med litt her! Har i allefall snappet opp et tips, om du ønsker mye lesere og kommentarer (som mange gjør), så bare registrerer du bloggen din her: http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Radio24

Så vil du automatisk få en del treff. Du får sjekke det ut, og skrive om ting du liker på bloggen, da blir alt mye kulere :)

Ida Marie

09.okt.2011 kl.16:14

du e kjempe flinke Camilla :))

KingsPrincess

10.okt.2011 kl.18:27

Jeg digger det! :D Jeg leste bare turn, så fikk jeg en sånn varm følelse inni meg. Hadde samme forhold til turn som du har til drillen, men måtte slutte fordi jeg ødela rygg og knær av å trene for mye og for hardt mens jeg vokste. Så kom jeg inn i styrke-miljøet for å bygge opp skadene, og endte med å satse mot bodyfitness. :D

camillastrening

10.okt.2011 kl.20:46

kingsprincess: Ja, drill og turn er liksom litt av samme sak og er sporter som du blir knyttet til, om du først liker det vel å merke. Enten elsker du det, eller så hater du det føler jeg :) Savner det, men styrketrening er virkelig ikke så værst det heller <3 hihi..

Maria T

13.okt.2011 kl.12:49

Så kjekt med ei aen fra Haugesund som også interessere seg for bodyfitness, det e ikkje mange! ;) Lykke til med målet ditt, eg har planer om å stilla sjøl men har ein lang vei å gå enda så blir nok ikke før i 2013 :D

camillastrening

13.okt.2011 kl.14:14

Maria T: Ja, kjekt om det hadde blitt litt mer miljø for det i Haugesunds-området :) Er alt for få jenter i alle fall!

Å gøy at du også har dette som mål :D Hvor er det du trener i Haugesund?

Maria

13.okt.2011 kl.17:19

Eg jobbe og trene på Actic, tidligere Nautilus i Haraldshallen! ;)

Skriv en ny kommentar

camillastrening

camillastrening

21, Tysvær

Jente på snart 22år. Bor med samboer i et lite hus på Karmøy. Studerer på 3-året, for å bli førskolelærer. Ekstrahjelp som resepsjonist, og vikar i barnehage. Trener på UNO Gym & Nutrition :)

Kategorier

Arkiv

hits