Før og nå..

Jeg har ikke alltid sett ut slik som jeg gjør nå. Jeg har nemlig veid ca 20kg mer for bare rett over et år siden! Jeg bestemte meg plutselig for at jeg skulle slanke meg litt, og gå ned noen kilo. Men som den kontrollfreaken jeg er, og sta ikke minst.. Så ble det kanskje litt flere kilo enn det som var planlagt.

Jeg slanket meg derimot på heil feil måte!!! Anbefaler ingen å gjøre det på denne måten.

Jeg begynte med å bytte ut måltider med Allevo-shaker og prøvde å spise sunnere middager. Gikk også veldig mye tur. Skaffet meg til slutt skritt-teller og begynte å sette meg mål på hvor mange skritt jeg skulle ha per dag.

.... Så skeiet det ut. Jeg sluttet med shakene da jeg ikke likte dem og erstattet dem med ingenting. Jeg fikk i gjennomsnittet bare i meg middag i løpet av et døgn.. Jeg begynte også  sette utrolig høye krav til meg selv når det gjalt antall skritt per dag. På det værste klare jeg ikke gå å legge meg før jeg var nådd 35000 skritt!! Jeg raste ned i vekt, og gikk ned ca 10kg på bare noen uker. Jeg forsto da at jeg ikke kunne holde på slik og kastet skritt-telleren i søppelet. Prøvde også å få i meg litt mer mat. Men ble vel heller avhengig av snop, og spiste heller dette enn skikkelig mat.

Fra Mai 2010 og til Desember 2010 gikk jeg altså ned 20kg! Og ikke på noen sunn måte..

Jeg begynnte som sagt å trene i Januar, og har etter dette holdt meg ganske stabil siden det. Har ikke vært flink med kosthold vel å merke, og spist mer snop enn mat for å si det mildt.

Men nå derimot.. Nå prøver jeg å spise så sunt jeg klarer, og rører bare snopen i helgene. Ikke er snopen så god lenger heller! Nå gjelder det bare å kjøre på slik som dette fremover, så blir det kjempebra. Jeg er i alle fall supergiret!!! Og så STA som jeg er så er jeg rimelig sikker på at dette er noe jeg skal klare!

Her er et lite bevis på hvor sta jeg kan være: (les- på godt og vondt)

2009:                                                                       2011:Jeg følte meg egentlig _aldri_ tykk når jeg var 20kg tyngre. Men må si at jeg føler meg faktisk enda mer komfortabel i den kroppen jeg har nå. Savner puppene mine ganske mye da!

Må bare understreke at jeg anbefaler INGEN å slanke seg slik som jeg gjorde!! Dette er noe jeg sliter med nå, og unner absolutt ingen å ha det slik. Finn dere en treningsmetode dere liker, og spis god og sunn mat :)

- Camilla :)

5 kommentarer

girliciouspower

11.okt.2011 kl.22:29

Kjempefin blogg! :D

S & L <3

Heidi Torres

12.okt.2011 kl.09:47

Kjempebra innlegg, denna bloggen ska eg lesa fast:)

PS du e flinke :)

camillastrening

12.okt.2011 kl.17:53

Heidi Torres: Tusen Takk Heidi :) Kjekt med sånne tilbakemeldinger!!

EHh

13.okt.2011 kl.12:31

jaha ja..og hvordan fortsatte du å holde den vekten du gikk ned til på en SÅ USUNN MÅTE?

hadde du spist normalt igjen så ville du blitt like kraftig som du var før du slanket deg, så her beviser du at du fortsatt lever like usunt på et underskudd av kalorier! shame on u!

camillastrening

13.okt.2011 kl.14:09

EHh: haha.. nei, jeg har nok skjerpet meg! Har fire måltider til dagen, plus jeg drikker en proteinshake ;) Trening er tingen! Jeg gikk faktisk ned i vekt etter at jeg begynte å spise mer, da forbrenningen min hadd stoppet helt opp pga for lite mat! Nå er forbrenningen min mye bedre,og jeg trener mye! Blir ikke tykk av sunn mat og trening vet du.

Skriv en ny kommentar

camillastrening

camillastrening

21, Tysvær

Jente på snart 22år. Bor med samboer i et lite hus på Karmøy. Studerer på 3-året, for å bli førskolelærer. Ekstrahjelp som resepsjonist, og vikar i barnehage. Trener på UNO Gym & Nutrition :)

Kategorier

Arkiv

hits