Mitt kosthold

Goood helg :D

Har noen som vil at jeg skal skrive mer om kostholdet mitt. Det kan jeg godt gjøre! Men kosten min er under "forandring" akkurat nå, og jeg vet ikke hvor lenge jeg kommer til å fortsette slik som jeg gjør nå. Nå skal jeg begynne å veie all maten min, altså hver eneste ting jeg putter i meg. Dette gjør jeg for at vi skal kunne finne ut hva jeg mangler i kosten min.

Jeg prøver alt i alt å tenke at den maten jeg får i meg skal være sunn og næringsrik. Om andre finner denne maten sunn og næringsrik vet jeg ikke.

Noen generelle regler jeg har for meg selv er:

  • Bytter ut kjøttdeigen med kyllingkjøttdeig eller karbonadedeig - kjøttdeig er GIFT i mine øyne!
  • Prøver å holde meg vekke fra brød, poteter, pasta og ris.
  • Bytter ut rømmen/creme fraise med mager kesam.
  • Jeg dekker minst halve middagstallerkenen min med salat eller grønnsaker.
  • Holder meg generelt til magre produkter (ost, dressinger f.eks)
  • Prøver å holde meg til rent kjøtt så ofte jeg kan. Kunne spist kyllingfilet hver dag.
  • Skal jeg først spise brødmat eller lignende velger jeg alltid fullkornsprodukter. Jo grovere jo bedre :)
  • Spiser bare snop og lignende i helgene (fredag til søndag)
  • Drikker bare sukkerfri brus, eller fun-saft utenom vann.
  • Minst en proteinshake til dagen!

Kan være at jeg må forholde meg til noen helt andre regler om en uke, med tanke på at kosten min må forandres! Må i alle fall få inn mer proteiner.

Idag er det derimot fredag og heeeelg, noe som betyr at jeg kan luske i smågodtet mitt om jeg ønsker det :D Har også en pistasje-is i fryseboksen. Nammi :D Men når det er sagt, så følger jeg alle disse reglene mine i helgene også, med unntak av snoperegelen! Skal snart prøve å kutte ned snopet til bare lørdagen også, må bare ta det litt trinn for trinn.

Selv om det er helg betyr ikke det at jeg tar treningsfri. Idag blir det ryggen og skuldrene mine som skal trimmes. Skal få litt hjelp med teknikk og øvelser idag, slik at ryggen kan bli bedre! Gleder meg til det :D Håper ryggen snart skyter fart og klarer å holde følge med resten av kroppen!

Før dagens treningsøkt skal jeg også måle fettprosenten min, bare for å få en liten pekepinne på hvordan den ligger an. Vet ikke helt om jeg skal glede meg eller grue meg til dette. I vinter var den på 14%, noe som er veldig lavt til å være jente. Jeg har en følelse av at den er lik eller lavere nå, med tanke på at jeg veier det samme men er likevel blitt en god del sterkere. Må få den litt opp i så fall :)

Får vi tid til det blir det svømming etter styrken på oss. Skumringstimen på tysværtunet. Det er så herlig å avslutte kvelden der med litt rolig svømming og avslapping i det varme bassenget. Her er lyset dimmet, stearinlys tent, rolig musikk over høytalerene. Det blir også servert frukt. Dette anbefales for alle på Haugalandet som ønsker en avslappende og fin fredagskveld hvor du likevel holder deg i aktivitet :)

Ha en god fredag! Nå skal jeg kle på meg treningsklærne - for så å sitte og trippe i en time ;) haha..

Kom deg på trening du også vel!! No pain - No gain :D

- Camilla :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

camillastrening

camillastrening

21, Tysvær

Jente på snart 22år. Bor med samboer i et lite hus på Karmøy. Studerer på 3-året, for å bli førskolelærer. Ekstrahjelp som resepsjonist, og vikar i barnehage. Trener på UNO Gym & Nutrition :)

Kategorier

Arkiv

hits