Lørdagsfri

God morgen :)

Igår (Lørdag) hadde jeg treningsfri. Blir helt rastløs i kroppen når jeg ikke får trent. Men kroppen må få hvile av og til, så treningsfri er viktig! :)

Det var egentlig litt godt å ha treningsfri også, ettersom at jeg var STØL i beina etter torsdagens økt, og STØL i rygg og skuldre etter fredagens økt!! Er faktisk fremdeles ganske støl..

På fredag målte jeg fettprosenten min. Den var gått ned fra i vinter og ligger nå på 13%. Trenger med andre ord ikke å være redd for å spise!! 13% er ganske lavt til å være jente, og ikke helt bra off season. Men, da blir det mat-mat-mat :D skal ikke klage på det.

Fredagens treningsøkt trente jeg rygg og skuldre. Jeg fikk veiledning og hjelp gjennom alle øvelsene, og ble virkelig presset. Utrolig gøy! :D Jeg fikk litt tips til hvordan jeg kunne få øvelsene enda bedre, og jeg kjente godt at det fungerte. Nå skal ryggen bli BRA!! Må bare få sagt at de på UNO er utrolig flinke til å hjelpe meg. Glad jeg trener der!

Fredagens økt så i alle fall slik ut:

  • Rygghev
  • Brede nedtrekk
  • Smale nedtrekk
  • Roing i maskin
  • Hantellroing
  • Hantellpress
  • Sidehev
  • Rygg i maskin

Det ble ikke tid til noe svømming på fredag, så da ble det heller hjem å slappe av med en film. En ganske god følelse å legge seg i sengen å slappe av etter en god økt!

Idag er det søndag, og jeg skal snart på trening :D Har nettopp spist havregrøten min, og venter egentlig bare på at den skal synke litt! Idag er det biceps, triceps, bryst og mage som skal trimmes! Wii :D

Skal du trene idag?

- Camilla :)

 

Én kommentar

Ida Marie

16.okt.2011 kl.11:19

Eg ska ikkje trena i dag, sjøl om eg kanskje burde.. (blei lite trening denna veko:/) Meen me holde på me oppussing, så får heller gjer ein innsats me tapetseringo, å kanskje ta meg ein liten tur i fina være litt utpå dagen :)) Ha ein fine dag, Camilla :-D

Skriv en ny kommentar

camillastrening

camillastrening

21, Tysvær

Jente på snart 22år. Bor med samboer i et lite hus på Karmøy. Studerer på 3-året, for å bli førskolelærer. Ekstrahjelp som resepsjonist, og vikar i barnehage. Trener på UNO Gym & Nutrition :)

Kategorier

Arkiv

hits