Haugalandsdrilliaden og Bursdag

God søndag :)

Idag har vært en travel og litt tung dag. Fikk ikke til å sove noe særlig i natt, og våknet kjeeempe tidlig! Frøkna skulle tydligvis ikke få noe søvn... hmrf..

Jeg var på plass i karmøyhallen før 10.00 hvor det var mange hundre drilljenter :) Der var det full rulle før jeg satte snuten hjemover til mamma å de 15.00. Der fikk jeg servert kyllingsuppe - nammi <3 Deretter var det bare å kjøre til Tante for å feire søskenbarnet mitt Martin sin 1 årsdag. Der ble det servert kake! Tror dere jeg ble glad? Tror dere at jeg forsynte meg opptil flere ganger? JADA :D hihi.. Tante hadde bakt mokkakake  - en av de beste kakene jeg vet om! Kan ikke la være å spise meg sprekkmett da. Føler magen er en ballong akkurat nå...

Har fremdeles ikke bestemt meg for om det blir trening på meg idag.. Viljen min sier JA, samtidig som kroppen og hodet sier NEI. Har fått inn fem styrkeøkter denne uken - noe som burde holde! hmm.. Hva sier du? Skal jeg hvile ikveld for å lade opp til en ny uke? Eller skal jeg komme meg på trening?

Time will show ;) Oppdaterer her om jeg plutselig havner på uno!

- Camilla :)

PS: Jeg kjenner jeg savner drillen og drilljentene mine ganske mye akkurat nå! Mulig det blir litt drill/koreograferinger på meg fremover også ;) Travel jente! hihi..

4 kommentarer

May-Teresa

23.okt.2011 kl.19:01

så fin blogg du har! :-)

camillastrening

23.okt.2011 kl.19:09

May: Tuusen takk for det :)

KingsPrincess

23.okt.2011 kl.19:12

Bli hjemme! Det er fælt, men det er det beste. :) Energien fra den kaka kan du bruke i morgen også. ^^

camillastrening

23.okt.2011 kl.19:28

KingsPrincess: Hehe.. Helt sant :) Takk for at du sier det. Får litt bedre samvittighet og da ;) hihi..

Skriv en ny kommentar

camillastrening

camillastrening

21, Tysvær

Jente på snart 22år. Bor med samboer i et lite hus på Karmøy. Studerer på 3-året, for å bli førskolelærer. Ekstrahjelp som resepsjonist, og vikar i barnehage. Trener på UNO Gym & Nutrition :)

Kategorier

Arkiv

hits