Pizza-pizza

Heihei :)

Idag er det treningsfri for meg - Lørdag!!

Akkurat nå sitter jeg på jobb, er resepsjonist ved flyplasshotellet i haugesund idag :) Så idag blir det nok sitting i en god del timer. blæ!

Super-resepsjonisten!!

Før jeg gikk på jobb måtte jeg få i meg en god lørdagsmiddag/lunsj, så jeg lagte hjemmelaget pizza. Typisk lørdagsmiddag for min del :) Mange forbinder pizza med noe usunt- det trenger det ikke å være! Når jeg lager pizza selv prøver jeg å få den så næringsrik som mulig.

Her er oppskriften min på en god og sunn pizza:

  • 340 gram (4dl) Fibramel
  • 60 gram (1dl) fiberfin
  • 60 gram (1dl) mandelmel
  • 1ss solsikkeolje
  • 1/2 pakke tørrgjær
  • 1/2 ts salt

Bland det tørre, og tilsett lunket vann og olje. Elt så i 4-5 minutter (det er viktig å elte deigen godt). Dekk deigen med plast og la den heve i ca. 30 minutter, eller til dobbel størrelse.

Til fyllet mitt brukte jeg 600gram karbonadedeig (har en kjæreste som elsker mengder med kjøtt på pizzaen), toro pizzasaus med løk og tomater, samt litt tomatpure. Liker å variere hva jeg bruker i fyllet, og dette var dagens variant :) Toppet pizzaen med mager gulost. Pizzaen smakte himmelsk godt!! <3

Må selvfølgelig ha salat på siden av pizzaen for å få middagen ekstra næringsrik - toppet med mager hvitløksdressing. *sygler*

Nå får jeg kose meg videre på jobb... Har tatt med litt helgesnop - er det lørdag, så er det lørdag ;)

- Camilla :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

camillastrening

camillastrening

21, Tysvær

Jente på snart 22år. Bor med samboer i et lite hus på Karmøy. Studerer på 3-året, for å bli førskolelærer. Ekstrahjelp som resepsjonist, og vikar i barnehage. Trener på UNO Gym & Nutrition :)

Kategorier

Arkiv

hits