Uke 44 - Treningsplan

Her er treningsplanen min for uken som kommer:

  • Mandag: Rygg og skuldre + Spinning og litt drill
  • Tirsdag: Bein og mage
  • Onsdag: Spinning
  • Torsdag: Biceps, Triceps, bryst og mage
  • Fredag: Bein
  • Lørdag: Rygg, skuldre og mage
  • Søndag: Treningsfri

Dette bir en utrolig travel uke for min del!! Siste uke i praksis, samt drill, jobbintervju og jobb. Får bare prøve så godt jeg kan å fullføre uken så godt jeg kan :) Gleder meg allerede til neste mandag - da blir det bedre tid til trening <3

Skal kanskje på fest på Lørdag, så da har jeg med vilje satt opp treningsfri på søndag. Bedre å trene lørdagen, og ligge strakt på søndagen da! (les: skal jobbe fredags kveld, lørdags dag og søndags dag)

Ha en god uke alle sammen :D Forhåpentiligvis en med litt bedre tid enn det jeg har!!

- Camilla :)

4 kommentarer

Silja

31.okt.2011 kl.19:16

Hei, har du noen tips for noen ''morsomme'' trenings økter hjemme ?

camillastrening

31.okt.2011 kl.22:52

Silja: Jeg trener veldig skjeldent hjemme så har ikke så mange gode tips der faktisk :/ Skal selv gå til innkjøp av ball og rockering da, slik at det kan bli litt trening hjemme også, og da er det litt enklere å finne noen morsomme måter å trene hjemme på :)

Rein Egil

02.nov.2011 kl.17:28

Blir knall detta Camilla! Bare pakka på nå! Blir spennende å følge med på dere fremover. Strålende blogg du har laget også! Går nok inn i den dagligepc-rutinen dette hehehe..:-))

camillastrening

02.nov.2011 kl.21:00

Rein Egil: Tusen takk Rein :D Ja, detta blir spennande!! Så kjekt du vil følge bloggen min da!! Ekstra press på meg nå ;) hehe.. Bare te å pakka på nå ja :D

Skriv en ny kommentar

camillastrening

camillastrening

21, Tysvær

Jente på snart 22år. Bor med samboer i et lite hus på Karmøy. Studerer på 3-året, for å bli førskolelærer. Ekstrahjelp som resepsjonist, og vikar i barnehage. Trener på UNO Gym & Nutrition :)

Kategorier

Arkiv

hits