Travel pike!

Hallooo :)

Sitter i skrivende øyeblikk i resepsjonen på Radisson Blu i Haugesund. Idag har vært en travel dag! Det var praksis, så en tur på polet(klar for imorgen - fest!), trening, dusje, middag... Så var det jobb :) Føler jeg har stresset i hele dag!

Det ble en god time på Uno idag, selv om jeg hadde det travelt! Liker ikke å ha det travelt når jeg skal trene, men ha så god tid som jeg trenger. Idag visste jeg at det ikke kunne bli lenge. Pleier vanligvis å i alle fall være på trening i 1,5t når jeg først er der, men må man stresse litt - så må man stresse litt.

Selv om det ble en litt stressa beinøkt idag, ble den sykt bra! Kanskje det var stresset som pushet meg litt ekstra? hihi.. Å trene bein har jeg som tidligere skrevet et litt elsk-hat forhold til. Elsker det da dette er den delen av meg som er sterkest, og øker kjappest i. Samtidig sviiiiiir det!! haha. Er jo litt deilig at det svir - men pleier å være gåen i flere dager etterpå, noe som kan være litt irriterende! Men alt i alt så elsker jeg vel faktisk bein mer enn jeg hater det <3

Hva synes du om å trene bein?

Økta idag så slik ut:

  • 10 min oppvarming på ellipse
  • Knebøy
  • Beinpress
  • Liggende lårcurl
  • Stående lårcurl
  • Beinspark
  • Stående leggpress
  • Sittende leggpress
  • Bulgarske Utfall

Diggi-digg! :D

Da jeg trente bein forrige fredag fikk jeg et tips til hvordan du virkelig kan trene legger så det SVIR! Tenkte jeg skulle dele dette tipset her ;)

Sittende leggpress: Ta 12 kontrollerte reps - så høyt opp og så lavt ned som du klarer. Når du har gjort dette pauser du nede i 5 sekunder før du løfter opp igjen. Slik fortsetter du til du ikke klarer mer. IT BURNS!! Etter jeg har gjort dette går jeg rundt som en vandrende shaker! Så vil du ha pene og sterke legger, prøv dette ;)

Jaja.. Nå får jeg jobbe litt. Ha en god fredagskveld :)

- Camilla :)

 

 

4 kommentarer

Greta

04.nov.2011 kl.21:14

ELSKER å trene bein :D God helg!

camillastrening

04.nov.2011 kl.22:34

Greta: hehe.. God helg til deg også :D

lovelyliller.com -

04.nov.2011 kl.22:47

er ikke noe særlig glad i beintrening,men det er digg når man er ferdig. hehe ;D

camillastrening

05.nov.2011 kl.06:25

lovelyliller.com: ja, alltid en fantastisk følelse når man er ferdig :D Idag er dog ikke følelsen så fantastisk - stiv og støl!

Skriv en ny kommentar

camillastrening

camillastrening

21, Tysvær

Jente på snart 22år. Bor med samboer i et lite hus på Karmøy. Studerer på 3-året, for å bli førskolelærer. Ekstrahjelp som resepsjonist, og vikar i barnehage. Trener på UNO Gym & Nutrition :)

Kategorier

Arkiv

hits