Jobb..

Jada.. Sitter på jobb idag også. Begynte 07.00 og slutter 15.00. Da går jeg direkte ned i kjelleren for å trimme kroppen. Uno Gym & Nutrition ligger i kjelleren på det hotellet jeg jobber på faktisk - ganske hendig ;) Idag er det rygg, skuldre og mage som står på planen!

Senere idag tror jeg faktisk at jeg MÅ ha meg en powernap, skal jeg klare festligheter ikveld.. For jeg gleder meg nemlig veldig mye til å gå ut ikveld - har jo tross alt ikke drukket alkohol på noen måneder nå. For all del, jeg hadde klart meg fint uten å gå ut ikveld også. Føler faktisk at det ikke er verdt det å drikke alkohol lenger, da det ødelegger så mye av treningen og kostholdet for meg! Men av og til må det jo være lov å ikke bry seg om det. Selv om at det nå skal bli en stund til neste gang igjen, forhåpentligvis! Blir nok bursdagen min i desember det :)

Jaja, har rett under fem timer igjen på jobb.. What to do? Jo.. Jeg leser gjennom arkivet på iform.no, og fitnessbloggen.no (akkurat som om jeg ikke har gjort det før? hmm..)

Har du et forslag til hva jeg kan lage til middag idag? Jeg er et vanedyr når det kommer til mat, så det går mye i det samme. Hadde vært godt med noe nytt! Gjerne næringsrikt og sunt! Kom med forslag :D

Ha en god dag!

- Camilla :)

6 kommentarer

clarsgaard

05.nov.2011 kl.12:12

sv: Der er vi to! Litt av alt blir fort mye til sammen! hehe..

Middagstips: sushi, scampi med seet chili saus! Selv skal jeg på middag hos mamma der det blir servert lasagne og hvitløksbrød. Jeg har vann i munnen! Ikke nok med det så skal jeg straks på sushi-lunsj også. LØRDAG <3

camillastrening

05.nov.2011 kl.12:20

clarsgaard: åh, lasagne med hvitløksbrød er såå godt <3 Kanskje jeg skal ha det jeg også, eller kanskje imorgen ;) hihi.. Ha en god lørdag! Kos deg :D

Merethe

05.nov.2011 kl.13:12

Ta en titt på blogginnlegget mitt i dag! :D Jeg har akkurat lagt ut et middagstips på fylte squash, sunt,næringsrikt og veldig godt! Fin blogg du har forresten! =) Ha en super lørdag!

camillastrening

05.nov.2011 kl.13:47

Merethe: Skal ta en titt med en eneste gang :D Hørtes godt ut ihvertfall! Ha en super lørdag du også :D

Anne Christine

05.nov.2011 kl.18:17

Indisk e NAMNAM!

camillastrening

06.nov.2011 kl.09:55

Anne Christine: Det er det!! Tandori er favoritten min <3

Skriv en ny kommentar

camillastrening

camillastrening

21, Tysvær

Jente på snart 22år. Bor med samboer i et lite hus på Karmøy. Studerer på 3-året, for å bli førskolelærer. Ekstrahjelp som resepsjonist, og vikar i barnehage. Trener på UNO Gym & Nutrition :)

Kategorier

Arkiv

hits