Tid for kos!

God morgen :)

Nå er det helg, og da er det tid for å kose seg litt! I den anledning var jeg innom på butikken igår. Jeg hadde da ikke spist på lenge, og var blitt veeeldig sulten. Aldri lurt å handle når man er sulten!! Jeg kom nemlig hjem med MENGDER av godiser! haha.. Jeg hadde jo lyst på alt som fantes i butikken.

Jeg skal aldri handle på tom mage igjen - i alle fall ikke når det nærmer seg helg!

Nå er i alle fall skapet mitt stappfullt av smågodt, og det er is i fryseren. Har nok kos nok for flere helger fremover. Ikke bra! hihi.

Har du noen gang opplevd noe lignende?

Nå skal jeg snart en liten tur på jobb - så blir det helg for min del :D Skal bli så godt med frihelg! Kan ikke huske sist jeg har hatt helt fri. Har en god del eksamensforberedelser da - men de kan gjøres i sofaen med litt godis i en skål <3

BTW, denne uken har vært virkelig hardt for meg når det gjelder å holde seg vekke fra sukker! Kroppen min har virkelig hatt lyst på noe med sukker i heeele tiden. Kan si det har gått en GOD del tyggispakker for min del. Og ikke minst sukkerfri gele eller cottage cheese med søtt tilbehør.

Pleier du å ha det slik noen uker? Har du noen tips til å roe sukkersuget?

Må legge til at jeg er veldig glad i sunn mat, og måten den maten får kroppen min til å føle seg. Men hodet/magen har veeeldig lyst på noe søtt akkurat nå - gjerne kake! nammi!

- Camilla :)

4 kommentarer

Eyr - Kampen mot Norseman!

18.nov.2011 kl.10:21

Jeg skal på julebord i helgen og er stygt redd for at kakene kommer til å bli hardt angrepet av meg...kos deg i helgen

Mystery

18.nov.2011 kl.12:36

Spist frukt, naturlig sukker tar bort trangen for godteri fra meg ihvertfall..det merket jeg spesielt når jeg sluttet å drikke brus og sluttet å snuse.. det var tungt, det skal sies :)

camillastrening

18.nov.2011 kl.16:45

Eyr: Hehe, godt det er helg da, så kan du spise med god samvittighet ;) Den regelen følger jeg i alle fall!

camillastrening

18.nov.2011 kl.16:47

Mystery: Ja, jeg kan bli flinkere til å spise frukt! Kanskje jeg skal prøve å spise mer av det neste uke :) Takk for råd! :D

Skriv en ny kommentar

camillastrening

camillastrening

21, Tysvær

Jente på snart 22år. Bor med samboer i et lite hus på Karmøy. Studerer på 3-året, for å bli førskolelærer. Ekstrahjelp som resepsjonist, og vikar i barnehage. Trener på UNO Gym & Nutrition :)

Kategorier

Arkiv

hits