Ukesplan

Enda en ny uke? :o

Nå begynner et hardkjør for meg med eksamensforberedelser, jobb og trening. Det blir derfor vanskelig for meg å kunne trene så mye som jeg ønsker. Frem mot 16 desember har jeg det virkelig travelt, og må kanskje sette trening litt til sides :/ (Liker det ikke!!!))

Denne uken blir utrolig travel!! Setter likevel opp en plan for ukens trening, slik at jeg har et mål! Vet allerede at denne uken blir vanskelig, men målet må være IHVERTFALL 3 styrkeøkter!!! Og helst 1 spinning!!!!

Her er ukens treningsplan:

  • Mandag: Biceps, triceps og bryst (eventuelt spinning)
  • Tirsdag: Eksamensforberedelser
  • Onsdag: Bein, mage + spinning
  • Torsdag: Rygg og skuldre
  • Fredag: Biceps, triceps, bryst og mage
  • Lørdag: Drill
  • Søndag: Drill + Bein og mage

Krysser fingrer og tær for at jeg skal klare denne planen, men er virkelig ikke sikker på om den er gjennomførbar! Får eg presset inn styrke på tirsdag, flytter jeg bare styrken fra ondsdagen til tirsdagen. Det er dette som er det mest optimale :)

Håper du får en fantastisk uke, med MYE trening! :D


(Jeg trener heldigvis samme sted som kjæresten min <3)

- Camilla :)

4 kommentarer

Mina

20.nov.2011 kl.20:16

Her er det også kun eksamenslesing og trening det går i. Har veldig vanskelig for å kutte ut trening fordi jeg har behov for pauser, og jeg merker at trening under eksamensperioder lønner seg. Men jeg burde nok kanskje kuttet ned til 3 økter i uka. Selv om det evt blir uvant og merkelig:p Får se hva jeg finner ut etterhvert!

danian

20.nov.2011 kl.20:16

Kult

camillastrening

20.nov.2011 kl.22:08

Mina: Ja, jeg kommer til å presse inn det som presses kan :) Hadde det ikke vært for jobb osv skulle jeg nok klart den optimale planen, men når jeg må jobbe i tillegg til eksamensforberedelser er det virkelig ikke lett :/ blarh! Vi klarer "lite" trening i noen uker! haha :P Lykke til med eksamenslesingen!

Mina

20.nov.2011 kl.22:31

Ja, det skulle jo egentlig ikke være noe problem i og med at vi er så flinke ellers!;)

Takk for det, og lykke til du også!:)

Skriv en ny kommentar

camillastrening

camillastrening

21, Tysvær

Jente på snart 22år. Bor med samboer i et lite hus på Karmøy. Studerer på 3-året, for å bli førskolelærer. Ekstrahjelp som resepsjonist, og vikar i barnehage. Trener på UNO Gym & Nutrition :)

Kategorier

Arkiv

hits