Jeg fikk en økt!!

Wiiii!!

Det ligger en sliten Camilla i sengen at the moment, klar for å sovne sammen med gossip girl på skjermen. Skal bli godt!!

Fikk til en økt idag til tross for at energi og tid manglet - før jeg kom igang. Idag kjørte jeg til praksis 06.30, for så å kjøre til Sandeid hvor jeg hadde en veldig koslig eksamensforbredelse sammen med noen gooode jenter fra klassen :) Klarte å komme meg på trening til 19.30, men var svært skeptisk til hvordan kvaliteten av denne økta kom til å bli. Den ble overraskende god :D

Trente bein og mage idag, å slik så den økta ut:

 • 10 min ellipse
 • Knebøy
 • Beinpress
 • Liggende lårcurl
 • Stående lårcurl
 • Beinspark
 • Stående leggpress
 • Sittende leggpress
 • Bulgarske utfall
 • Situps på ball
 • Beinhev i ribbevegg

Nå er det natti natt! Må sove for å bli klar for morgendagen. Da er det jobb og spinning som står på tapetet :D Aktiv hvile med andre ord.

Sov godt, og drøm om trening ;) hihi..- Camilla :)

10 kommentarer

Monica

22.nov.2011 kl.22:27

Godt å gjennomføre en bra økt når man ikke tror det kommer til å gå så bra! Kos deg med Gossip girl :)

Mina

22.nov.2011 kl.23:36

Herlig da! Jeg prioriterte lesing i dag også! hehe! Men, i morgen blir det nok ei økt med masse energi som jeg har lagret opp de to hviledagene her! Føler at det var riktig prioritert i allefall. Og kroppen kjennes litt rastløs, men vet jo at jeg også har god tilgang til trening når jeg kommer hjem også. Så slik sett har jeg ikke noe å klage på! :)

camillastrening

23.nov.2011 kl.08:20

Monica: Ja, det er alltid herlig :D Ha en fin dag!

camillastrening

23.nov.2011 kl.08:22

Mina: hehe,slik er det bare av og til! Man må liksom prioritere skolen nå rett før eksamen. Treningen min kommer nok til å få kjenne litt på det! Kroppen har nok bre godt av en slik liten pause - tror jeg :) Ekstra energi når du endelig får trent igjen!! Ha en flott dag :)

Kamilla

23.nov.2011 kl.09:02

Så ut som en skikkelig god beinøkt det :) Bra du gjennomførte til tross for lite energi :) Ha en fin dag på jobb :)

Silja

23.nov.2011 kl.09:29

Har du noen gode ut strekninger ? :)

Lollo

23.nov.2011 kl.12:43

Hei,

jeg følger din blogg så og si hver dag å syns den er flott. Du har masse flotte treningstips ol. Men jeg lurte på en ting, hva slags mat spiser du? Du er jo veldig lean og muskuløs på samme gang, men spiser du alt mulig eller spesifik, ren mat da?

Ha en fortsatt fin dag og keep up the good work ;o)

camillastrening

23.nov.2011 kl.18:20

Kamilla: Ja, det var en ganske god økt! :D Ha en flott kveld!

camillastrening

23.nov.2011 kl.18:20

Silja: Ja, kan lage et innlegg om hvordan jeg strekker ut :)

camillastrening

23.nov.2011 kl.18:26

Lollo: Heisann :) Så gøy at du følger bloggen min!! Jeg har lagt ut matplanen min før, så om du blar litt tilbake finner du den. Den er ganske nøyaktig på gram osv.

Men, litt røft: Havregryn og proteinshake til frokost, knekkebrød til lunsj, ren middag (lager for det meste middag fra bunnen av med rene produkter, med mye proteiner). Etter trening tar jeg en shake med en blanding av gainer og proteiner. Til kvelds pleier jeg å ha omelett med kalkunskinke, ost og grønnsaker.

Hovedfokuset mitt er PROTEINER!:D

Holder meg vekke fra sukker i ukedagene, men får lov å kose meg med dette i helgene :)

Ha en flott kveld! :D

Skriv en ny kommentar

camillastrening

camillastrening

21, Tysvær

Jente på snart 22år. Bor med samboer i et lite hus på Karmøy. Studerer på 3-året, for å bli førskolelærer. Ekstrahjelp som resepsjonist, og vikar i barnehage. Trener på UNO Gym & Nutrition :)

Kategorier

Arkiv

hits