Aktiv Hvile!

God kveld :)

Idag har jeg vært på spinning. Har som regel alltid aktiv hvile på Onsdagen. Hvile fra styrke, men har kardio iform av spinning. Er herlig og ikke ha helt fri fra trening, selv om jeg har en pause fra styrke. Grunnen til at jeg ikke har styrke på onsdagen er at kroppen trenger restutisjon slik at den kan få mulighet til å bygge muskler. Lørdager har jeg derimot som regel helt treningsfri - noe som også er godt av og til :)

Imorgen har jeg fri på dagen, så det skal bli FANTASTISK! Ingen vekkeklokke på imorgen :D Må få tilføye at jeg aldri sover lenge av den grunn - våkner av meg selv rundt 08.00 hver eneste morgen, selv om jeg kan sove lenge. Da blir det trening rett etter frokost. Deretter blir det eksamensforberedelser og jobb. Skal prøve å presse inn en tur til familien også imorgen :)

Har du trent idag? Driver du med aktiv hvile?

Ha en god kveld videre :)

- Camilla :)

10 kommentarer

Monica

23.nov.2011 kl.21:38

Godt med en dag uten styrke trening også! :) Jeg trener for det meste styrke nå, men har drevet masse med løping, så tror jeg skal dra igang med litt løping uten stryke for en gangs skyld igjen snart! :)

camillastrening

23.nov.2011 kl.22:09

Monica: Ja, det er godt :) Har drevet mye med løping jeg også, men nå er det forbud mot det, og fokus på styrken! Etter jeg fikk vendt meg til det trives jeg faktisk mye bedre med treningene slik :D Men løping er for all del godt det også, og blir nok tatt opp igjen til våren/sommeren!

Heine

23.nov.2011 kl.23:18

Aktiv hvile (Y).... Eller som Victor å eg kalle d "teknikk trening"...

camillastrening

24.nov.2011 kl.09:03

Heine: hehe, herligt! :)

Shitt... :O

24.nov.2011 kl.16:59

for noen muskler ;P

Maria

24.nov.2011 kl.19:40

Muskler <3 kjempe fiiiint....elska d! flinke du e Camilla. sko ønska eg va lika flinke :S E innom å kikke litt av og te vettu. E det noen bloggar eg like så e det sånne så detta:D stå på!

Monica

24.nov.2011 kl.19:42

Helt enig med deg! Har fått skikkelig dreisen på styrke delen, men føler jeg må løpe litt innimellom og, selv om det ikke er like gøy lenger, vi får nå se hva det blir! :) Er alltid best å løpe ute på sommerhalvåret! :)

camillastrening

24.nov.2011 kl.19:56

Maria: Tusen takk Maria <3 :D Eg like veldig godt www.fitnessnora.blogg.no, www.kristinasinvei.blogg.no, www.kriweb.no, www.blondejulie.bogg.no! Favorittane mine vaffal ;D

camillastrening

24.nov.2011 kl.19:57

Monica: Styrke <3 hihi..

Maria

24.nov.2011 kl.20:00

Åååh eg elske fitnessnora, ein av mine desidert favorittar. Å deg såklart ;)

Skriv en ny kommentar

camillastrening

camillastrening

21, Tysvær

Jente på snart 22år. Bor med samboer i et lite hus på Karmøy. Studerer på 3-året, for å bli førskolelærer. Ekstrahjelp som resepsjonist, og vikar i barnehage. Trener på UNO Gym & Nutrition :)

Kategorier

Arkiv

hits