Klar!! (forhåpentligvis)

Jada, nå er jeg virkelig klar for å bevege denne kroppen - og da mener jeg på Uno Gym & Nutrition, og ikke frem og tilbake i huset!!!! Er fremdeles ikke frisk, men føler meg frisk nok for en økt. Det blir biceps, triceps, bryst og mage som skal svi idag :D Skal også prøve meg på spinning, men må nok ta det litt rolig og kjenne etter hva kroppen klarer her.

Føler alt som heter muskler har forsvunnet fra kroppen min - jeg har jo tross alt bodd på sofaen de tre siste dagene!!!!! Ja, jeg er kanskje litt overdramatisk nå, men det er slik det føles ;) En dag uten trening = en dag uten mening.

Måtte harryflekse litt i speilet, bare for å sjekke at jeg er overdramatisk!

Skal du trene idag? Eller har du kanskje allerede trent?

- Camilla :)

6 kommentarer

Anja

28.nov.2011 kl.17:19

Heii :-) eg ha eit spørsmål. Er det bra alternativ å spise omelett å skinkebita til kveldsmat? :-) du veit om måla mine, for det har eg skreve om før :D

loues

28.nov.2011 kl.17:25

Håper treningen ble bra :)

Plutselig er du i full gang igjen. Ha en fin kveld.

clarsgaard

28.nov.2011 kl.19:17

Så bra, håper det gikk bra :) Jeg var oppe før fuglene feis i dag og trente før jobb.. det var deilig :)

camillastrening

28.nov.2011 kl.21:01

Anja: Heii :) Ja, det synes jeg hørtes ut som en god kvelds :D Jeg spiser selv omelett med kalkunskinke(magrere, og mer protein enn vanlig skinke)!

camillastrening

28.nov.2011 kl.21:02

loues: Treningen gikk helt ok :) Håper å være i full gang imorgen! hihi.. Ha en fin kveld du også :)

camillastrening

28.nov.2011 kl.21:03

clarsgaard: Å, det er så deilig å trene på morgenen! Har alltid så mye energi resten av dagen jeg da :) Ha en fin-fin kveld!

Skriv en ny kommentar

camillastrening

camillastrening

21, Tysvær

Jente på snart 22år. Bor med samboer i et lite hus på Karmøy. Studerer på 3-året, for å bli førskolelærer. Ekstrahjelp som resepsjonist, og vikar i barnehage. Trener på UNO Gym & Nutrition :)

Kategorier

Arkiv

hits