Lyset i tunellen!

Dagene mine er ikke så veldig spennende for tiden, med mye eksamenslesing.. Imorgen er en av tre eksamener over, og jeg kan begynne å skimte lyset i enden av denne eeeeeevig lange tunellen bestående av kjedlig lesing.

En negativ ting med å lese til eksamen er at jeg kjeder meg, og når jeg kjeder meg har jeg lyst på SNOP! Når jeg først har lyst på snop er det bare det jeg tenker på... Blir ikke akkurat effektiv lesing da nei ;) hihi.. Har likevel bestemt meg for å være streng i ukedagene, i alle fall i en uke til! Har bestemt meg for litt ekstra kos i jula, så da skal jeg være litt snillere med meg selv fra neste uke av :) Har vel ikke akkurat vondt av noen julekilo?

Jeg har i det minste fått bevegd meg litt på Uno idag - noe som må ha vært dagens høydepunkt! Da trente jeg rygg og skuldre, og økta så slik ut:

  • 10min ellipse
  • Rygghev
  • Chins
  • Brede nedtrekk
  • Smale nedtrekk
  • Sittende roing i maskin
  • Skulderpress
  • Hantellroing
  • Sidehev
  • Omvendt flyes i maskin

Ble en utrolig god økt med øking, og mye energi!! Har aldri hatt så god pump i skuldrene før tror jeg, så planla at jeg skulle ta bilde av det.. Men glemte meg ut da shaken min fristet litt mer når jeg kom i garderoben.. hihi.. Neste gang heller!!

Nå er det enda mer lesing på gang, P E D A G O G I K K !

Håper du har hatt en super dag :) Skal du/Har du trent?

BTW: Jeg er utroooolig lei av denne forkjølelsen som har tatt meg!!!!!!!!!!! Null stemme, vond hals, vondt å puste, tett i ører og nese............ Jeg er LEI! Vurderer å ta meg en tur til legen... Jeg er av typen som får infeksjoner av ingenting.. Ifjord hadde jeg vel lungebetennelse type 4-5 ganger.. Trenger jeg si mer? Vet hva jeg ønsker meg til jul: et brukbart imunforsvar :D

- Camilla :)

 

8 kommentarer

clarsgaard

05.des.2011 kl.19:23

Blir vel deilig når du er ferdig med alle eksamenene tenker jeg :) I dag har jeg trent styrke på bein og mage og snart er det håndballtrening.

Nå ser jeg på Sverige i VM :) halleluja!

camillastrening

05.des.2011 kl.19:32

clarsgaard: Ja, det skal bli fantastisk :D

Kos deg på håndballtrening ikveld!

Marianne

05.des.2011 kl.23:41

Kjekk blogg Camilla :D Hvis du har mulighet en dag etter at du er ferdig med eksamen og stress,og kanskje har samboeren din med deg, kunne du tatt bilde av øvelsene du tar og kanskje hatt en liten beskrivelse av hva du gjør, hvor mangen du tar og evt. hvor mange kg u har på?:) Er en del ord jeg ikke kjenner til som f.eks. flyers å chins ;) Bloggen din er også veldig motiverende:)

Lisa

05.des.2011 kl.23:51

Kan du legge ut noen før-etter bilder? :)

Kamillas treningsblogg

06.des.2011 kl.00:33

Uff, kjipt å være syk i eksamenstiden :S God bedring :)

Så ut som du har hatt en fin treningsøkt uansett :)

camillastrening

06.des.2011 kl.06:39

Marianne: Tusen takk :) Har store planer om dette når jeg er ferdig mer eksamen!! Så det skal bli litt mer av dette når jeg får tid.. hihi.. Har også tenkt på om at jeg skal ta med kg og reps, men vet ikke helt om jeg skal begynne med det heeelt enda! Kanskje jeg kan begynne med det når jeg begynner med nytt program etter jul? :)

Så bra at du finner bloggen min motiverende :D :D

camillastrening

06.des.2011 kl.06:40

Lisa: Will do ;)

camillastrening

06.des.2011 kl.06:42

Kamillas treningsblogg: Ja, det er kjipt.. men slik er det bare :) Treningene går overraskende fint til tross for den kraftige forkjølelsen! Så lenge ikke resten av kroppen streiker går det supert :D

Ha en flott dag!

Skriv en ny kommentar

camillastrening

camillastrening

21, Tysvær

Jente på snart 22år. Bor med samboer i et lite hus på Karmøy. Studerer på 3-året, for å bli førskolelærer. Ekstrahjelp som resepsjonist, og vikar i barnehage. Trener på UNO Gym & Nutrition :)

Kategorier

Arkiv

hits