Før og nå

Jeg har ikke alltid sett ut slik som jeg gjør nå. Jeg har nemlig veid ca 20kg mer for bare rett over et år siden! Jeg bestemte meg plutselig for at jeg skulle slanke meg litt, og gå ned noen kilo. Men som den kontrollfreaken jeg er, og sta ikke minst.. Så ble det kanskje litt flere kilo enn det som var planlagt.

Jeg slanket meg derimot på heil feil måte!!! Anbefaler ingen å gjøre det på denne måten.

Jeg begynte med å bytte ut måltider med Allevo-shaker og prøvde å spise sunnere middager. Gikk også veldig mye tur. Skaffet meg til slutt skritt-teller og begynte å sette meg mål på hvor mange skritt jeg skulle ha per dag.

.... Så skeiet det ut. Jeg sluttet med shakene da jeg ikke likte dem og erstattet dem med ingenting. Jeg fikk i gjennomsnittet bare i meg middag i løpet av et døgn.. Jeg begynte også  sette utrolig høye krav til meg selv når det gjalt antall skritt per dag. På det værste klare jeg ikke gå å legge meg før jeg var nådd 35000 skritt!! Jeg raste ned i vekt, og gikk ned ca 10kg på bare noen uker. Jeg forsto da at jeg ikke kunne holde på slik og kastet skritt-telleren i søppelet. Prøvde også å få i meg litt mer mat. Men ble vel heller avhengig av snop, og spiste heller dette enn skikkelig mat.

Fra Mai 2010 og til Desember 2010 gikk jeg altså ned 20kg! Og ikke på noen sunn måte..

Jeg begynnte som sagt å trene i Januar, og har etter dette holdt meg ganske stabil siden det. Har ikke vært flink med kosthold vel å merke, og spist mer snop enn mat for å si det mildt.

Men nå derimot.. Nå prøver jeg å spise så sunt jeg klarer, og rører bare snopen i helgene. Ikke er snopen så god lenger heller! Nå gjelder det bare å kjøre på slik som dette fremover, så blir det kjempebra. Jeg er i alle fall supergiret!!! Og så STA som jeg er så er jeg rimelig sikker på at dette er noe jeg skal klare!

Her er et lite bevis på hvor sta jeg kan være: (les- på godt og vondt)

2009:                                                                       2011:Jeg følte meg egentlig _aldri_ tykk når jeg var 20kg tyngre. Men må si at jeg føler meg faktisk enda mer komfortabel i den kroppen jeg har nå. Savner puppene mine ganske mye da!

Må bare understreke at jeg anbefaler INGEN å slanke seg slik som jeg gjorde!! Dette er noe jeg sliter med nå, og unner absolutt ingen å ha det slik. Finn dere en treningsmetode dere liker, og spis god og sunn mat :)

- Camilla :)

12 kommentarer

Tara

10.des.2011 kl.10:49

så flink du er camilla :)

men du hadde vel ikke hatt noen råd om og trene opp kiloene ? jeg fikk betennelse i magen så gikk ned nesten 10 kilo og var jo ganske så tynn fra før av, men jeg får ikke lov og trene så mye av legen, så blir jo bare i begynnelse 1-2 dager i uken jeg får trene :) så hvis du hadde hatt noen råd hadde det vært kjempe :)

Spisemonsteret

10.des.2011 kl.10:50

Modig du er som skriver om dette. Det var et veldig bra innlegg :)

freelikeme

10.des.2011 kl.10:52

elsker bloggen, stå på videre!! <3

camillastrening

10.des.2011 kl.10:55

Tara: Tusen takk :)

Offda.. Styrke er vel det beste for din del da, dersom du vil legge på deg muskler! Jeg hadde holdt meg vekke fra kardio, da det bare kan gjøre vondt verre! Jeg holder meg vekke fra nesten all kardio selv :)

Spis mye sunn mat, å få i deg MYE proteiner! Dette hjelper kroppen med å bygge muskler istedet for å danne fett :)

Lykke til Tara, håper du kommer deg snart :)

camillastrening

10.des.2011 kl.10:56

Spisemonsteret: Tusen takk :) Godt å få det ut!

camillastrening

10.des.2011 kl.10:56

freelikeme: Tuusen takk! :)

loues

10.des.2011 kl.10:59

You look amazing! :D Jeg er imponert over forandringen og din bevissthet over situasjonen i ettertid.

Og ikke minst at du tør å dele det her på bloggen din. Tar av meg hatten.

Ha en fantastisk lørdag :)

Trine

10.des.2011 kl.11:15

Du er så flink, Camilla! Beundrer deg skikkelig, at du tør å skrive det du skriver, og ellers bare det du gjør - Stå på!! :)

camillastrening

10.des.2011 kl.11:22

loues: Tusen takk :D Setter utrolig stor pris på slike tilbakemeldinger!

Ha en fantastisk lørdag du også!! :)

camillastrening

10.des.2011 kl.11:23

Trine: Åå, Tusen takk søte Trine :D Ha en flott Lørdag!!

Kristina

11.des.2011 kl.22:16

Wow for en nydelig forandring :) Du var superfin på førbildet også synes jeg.. Kjenner igjen det der med puppene altsåå ;) hehe.. Fine jente :)

camillastrening

12.des.2011 kl.08:57

Kristina: Tuusen Takk søte deg, og i lige måde! :) Pupper kan man heldigvis skaffe seg på en annen måte ;) hihi..

Skriv en ny kommentar

camillastrening

camillastrening

21, Tysvær

Jente på snart 22år. Bor med samboer i et lite hus på Karmøy. Studerer på 3-året, for å bli førskolelærer. Ekstrahjelp som resepsjonist, og vikar i barnehage. Trener på UNO Gym & Nutrition :)

Kategorier

Arkiv

hits