Jeg baker!

God Lørdag :D

Jeg baker for harde livet idag. Har nemlig bursdag imorgen, så da blir det selskap i heimen. Min kjære hadde bursdag på mandag som var, så det blir felles feiring på oss. Kaker og is <3 hihi.. Vi har også ryddet og vasket til den store gullmedaljen, så nå er det rent og pent her. Herlig :) Hjemmelaget pizzadeig står til heving, og senere blir det kino. Skikkelig kosekveld med kjæresten :)

Igår kveld var vi og trimmet oss på UNO, noe som var kjempegøy!! Var akkurat som om hundre kilo var blitt fjernet fra skuldrene mine nå som jeg er ferdig med alle eksamenene mine, og jeg fikk virkelig fokusert på trening - noe jeg har savnet i noen uker nå! Jeg trente bein, og fikk virkelig trøkk i treninga :D Økte i alle øvelser, og følte jeg fikk GOD kontakt med musklene i alle øvelsene. Jeg var vel rett og slett et stort vandrende GLIS på trening igår! Fantastico!!

Slik så økta mi ut:

10 min ellipse

Knebøy

Beinpress

Stående lårcurl

Sittende lårcurl

Beinspark

Stående leggpress

Sittende leggpress

Jeg testet også en ny mageøvelse igår, som jeg har vært litt nyskjerrig på - Cabel-crunch. Den REIV!! Hoho.. Skal bruke den fremover vet jeg!! Tenkte at jeg skulle filme den imorgen :) Har du testet den øvelsen?

Idag har vært treningsfri, så nå blir kroppen ladet opp til en økt imorgen tidlig. Den siste dagen i det nye programmet mitt! Liker det veldig godt så langt - det er jo ganske likt det gamle :)

Håper du har en strålende lørdag!! Tenk, nå er det bare en uke igjen til jul, og bare 9 dager til jeg reiser til London!!!! IIIIIIIIIIIHHHHHHH!!! :D :D :D- Camilla :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

camillastrening

camillastrening

21, Tysvær

Jente på snart 22år. Bor med samboer i et lite hus på Karmøy. Studerer på 3-året, for å bli førskolelærer. Ekstrahjelp som resepsjonist, og vikar i barnehage. Trener på UNO Gym & Nutrition :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits