Bursdagsjenta

Idag er jeg hele 22 år!! På tide at jeg også skulle bli det :) hihi.. Har feiret dagen med trening, baking og familieselskap. Nå kommer snart noen godjenter på besøk :) Har blitt mye kake og kos idag, og mer skal det snart bli. Elsker kake, så det gjør ikke så mye for min del. Mye energi til trening imorgen!

Apropo trening! Jeg har jo som sagt trent idag. Ble en utrolig god bursdagsøkt med fokus på skuldre, rygg og mage!! Har definitivt funnet ut hvilken dag jeg liker best i den nye splitten min - nemlig dag 4!! :D (Den jeg trente idag)

Slik så dagens økt ut:

10 min ellipse

Rygghev

Markløft

Stående roing

Hantellroing

Skulderpress

Sidehev

Fronthev

Cabelcruch

Situps på ball

En god økt som sagt, med mye energi og pump! Ser og føler STORE forbedringer i rygg og skuldre for tiden - sterkere og større! wihuu :D

Fikk kjæresten til å filme øvelsen cabelcrunch. Denne øvelsen er det viktig å kjøre hardt på, men ikke så hardt at du mister kontakt med musklene!! Jeg kjenner magen er virkelig kjørt etter dagens økt - så jeg lover at den funker BRA!!

Nå kommer snart jentene, så da skal det inntas litt mer kake og kos. Man har bare bursdag en gang i året, så da må det nesten feires :D hihi..

Ha en god kveld <3

- Camilla :)

 

3 kommentarer

I choose to be healthy

18.des.2011 kl.20:09

Gratulerer med dagen :D

Camilla Landa

18.des.2011 kl.22:49

I choose to be healthy: Takk :D

Marianne

19.des.2011 kl.00:31

Håper du har hatt en alle tiders bursdagsfeiring søta! See ya @ the gym!

Skriv en ny kommentar

Camilla Landa

Camilla Landa

22, Tysvær

Jente på 22år. Bor med samboer i et lite hus på Karmøy. Studerer på 3-året, for å bli førskolelærer. Ekstrahjelp som resepsjonist, og vikar i barnehage. Trener på UNO Gym & Nutrition :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits