Yesterday

Titt-titt :)

Jeg skal egentlig ha ferie nå. Men velger heller å jobbe jeg. hihi.. Igår var jeg på jobb, for så å fortsette dagen på jobb nr 2. Deretter bar det på trening, der det ble en litt oppdelt men god økt. Begynte med en halv time styrke, for så å ha 40min med spinning, for så å fortsette med 30min styrke. Jeg liker best å bli ferdig med noe når jeg først har begynt, men igår måtte det bare bli sånt. Klarte ikke å velge bort spinningen, og styrke skulle jeg trene uansett!

Jeg trente bicpes, triceps og bryst, og slik så styrkeøkta ut:

Skrå benkpress

Bred benkpress

Smal benkpress

Dips

Nedpress i vaier

Sittende hammercurl

Scottcurl

Bicepscurl med stang

Det ble en veldig god økt, med mye trykk! Herlig :D

Nå skal dagens middag snart inntas; det blir kyllingwok <3 Til dessert blir det sukkerfri gele <3 nammi! Litt senere skal kroppen trimmes :) Idag står rygg, bakside skuldre og mage på tapetet!

- Camilla :)

4 kommentarer

Kamillas treningsblogg

20.des.2011 kl.17:14

Hehe, var fin løsning på problemet :) Ha en fin økt senere idag :)

Camilla Landa

20.des.2011 kl.19:52

Kamillas treningsblogg: Takk søta :) Ha en super kveld videre!

clarsgaard

20.des.2011 kl.20:23

Bra prioritering å jobbe litt da, penger er greit å ha ;) hehe... Flink du er da! gjør det fult og helt, ikke stykkevis og delt :)

Camilla Landa

20.des.2011 kl.20:32

clarsgaard: Hehe, ja, det er alltid greit :) I alle fall med tanke på shoppingturen min til london neste uke! Ha en flott kveld videre :)

Skriv en ny kommentar

Camilla Landa

Camilla Landa

22, Tysvær

Jente på 22år. Bor med samboer i et lite hus på Karmøy. Studerer på 3-året, for å bli førskolelærer. Ekstrahjelp som resepsjonist, og vikar i barnehage. Trener på UNO Gym & Nutrition :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits