Confessions

Jeg må innrømme noe..... Jeg blir fort avhengig/får dilla på ting. Noen ting er positivt, som for eksempel trening. Andre ting er ikke så positivt!

Noen av de negative tingene jeg er avhengig av er:

SMÅGODT!!

Pepsi max!!!!

Tyggis!!!!

IS MED SJOKOLADESAUS!!!

Is og smågodt er forbeholdt helgene for min del, men kan likevel si at jeg er avhengig!! Har tross alt levd på smågdt tidligere, og hadde det ikke vært for at det er null god næring i det så hadde jeg nok levd på det enda! Is er min nye kjærlighet - og jeg elsker det!! Denne romansen startet i sommer, og er like het(kald) fremdeles ;) Is er vel min største fristelse for tiden <3

Pepsi Max og tyggis er hverdagskost for meg. Drikker vel ca 1,5l pepsi max til dagen :/ Det kan også gå opptil 3 pakker med tyggis til dagen - dersom jeg kjeder meg!! Kjeder jeg meg tyr jeg til å tygge tyggis, og bytter med en gang smaken forsvinner! Jeg er en rastløs sjel som liker å gjøre ting konstant, så for meg er tyggis noe å gjøre.. Haha!

Ser egentlig ikke noe positivt med disse avhengighetene mine, utenom at tyggisen gjør at jeg har konstant frisk pust ;) hihi.. Disse avhengigheteene er likevel en del av meg - og jeg må vel bare lære meg og leve med dem, og heller prøve å få dem litt under kontroll.

Jeg kunne helt sikkert levd uten disse tingene - men jeg vil ikke.. Ikke enda i alle fall ;) hihi..

Har du noen ting som du er avhengig av? Noe du ikke tror du hadde klart å levd uten?

13 kommentarer

30.des.2011 kl.22:05

hhahah nammm

Kamillas treningsblogg

30.des.2011 kl.22:32

Noen ganger tygger jeg tyggis, og da blir jeg så sliten i kjeften... Så jeg fatter ikke hvordan du kan en hel dag :O :p

Men pepsi max er jo bare det beste da :D Koser meg med det nå :)

Camilla Landa

30.des.2011 kl.22:38

Kamillas treningsblogg: Se positivt på det - du trener kjeven ;) hihi.. Jeg har i alle fall trent opp kjeven, for jeg tygger dagen lang uten å bli sliten!

Pepsi max er i glasset mitt også ikveld(as always), med litt smågodt i skåla(as always, i helgene)!

Ha en fin kveld Kamilla :)

Liv Johanne

30.des.2011 kl.22:50

Kjenner til det med pepsi maxen alt for gost desverre :-( heldigvis er det ikke kacl i den, eller 1kcal per glass eller noe ;-) men det er jo mange andre avfallstoffer og drit i :-( meeen får prøve å holde det til helgene ;-)

Camilla Landa

30.des.2011 kl.22:57

Liv Johanne: Pepsi Max er digg <3 Føler at jeg lever såpass "rent" utenom, at jeg bryr meg virkelig ikke om de avfallsstoffene! hehe.. Pepsi max klarer ikke/vil jeg ikke leve uten hver dag "desverre"! Du får være flink for meg du Liv Johanne ;) hihi..

Anne Christine

30.des.2011 kl.23:05

Haha, denne kjenner jeg til! Brusen er jeg kvitt men smågodt og sjokolade..namnam! Jeg er solgt!

Gleder meg til å se treningsprogrammet ditt, forresten;)

Camilla Landa

30.des.2011 kl.23:07

Anne Christine: Der glemte jeg meg heeelt av :o Skal plotte det inn iløpet av helgen!! Unnskyld! Hihi.. Var nok reisefeberen som slo inn der ;)

Liv Johanne

31.des.2011 kl.00:15

I'm trying, but it's haaaaard!!! Avhenig? Eg? Neeeeei ;-) hahaha

Camilla Landa

31.des.2011 kl.00:52

Liv Johanne: haha.. Godt vi er to da <3

clarsgaard

31.des.2011 kl.01:21

jeg har en ting å si: sjokolade! Det er noe jeg ALDRI kommer til å bli lei av.. den smaken er bare helt fantastisk! haha.. is med sjokoladesaus hørtes forresten utrolig godt ut nå.. noe kaldt som sklir ned i halsen..jatakk! haha..

god natt :)

Camilla Landa

31.des.2011 kl.01:26

clarsgaard: haha, ja, sjokoladen er en del av smågodtet den ;) Isen har jeg kost meg med idag <3 Skal nok kose meg litt med det imorgen og søndag også! haha.. kjører tydligvis spisehelger jeg :)

God natt til deg også :)

Ettetrening

31.des.2011 kl.03:14

Haha er lov å ha fristelser, bare man ikke lever på det :D Utrolig urettferdig at det som er dødsgodt, er skikkelig usunt...

Du ser bra ut btw!! Stå på i 2012 !

Camilla Landa

31.des.2011 kl.11:27

Ettetrening: Så sant, så sant! Det positive med å ikke spise det hele tiden er jo at det blir ekstra godt når man først får spise det :) hihi..

Godt nyttår, og stå på i 2012 du også!! :D

Skriv en ny kommentar

Camilla Landa

Camilla Landa

22, Tysvær

Jente på 22år. Bor med samboer i et lite hus på Karmøy. Studerer på 3-året, for å bli førskolelærer. Ekstrahjelp som resepsjonist, og vikar i barnehage. Trener på UNO Gym & Nutrition :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits