Godt nyttår!!

Jeg startet nyttårsfeiringen idag med å sove leeenge!! Våknet klokken 11.00 idag :o Kan faktisk ikke huske sist jeg sov såååå lenge!! Har vært helt utslitt etter London turen, så var herlig å endelig få sove ut!!

Jeg hadde meg et skikkelig festmåltid til frokost. Favorittfrokosten min som jeg spiser hver eneste dag faktisk ;)

Nemlig havregrøt med havregryn, kanel, sukrin, vann og vanilje-stevia. Toppet med banan! Nammi <3

Etter frokosten suste jeg avgårde til Uno for å ta årets siste treningsøkt, der beina og magen min skulle tynes litt ;) Slik ble økta:

10 min ellipse

Knebøy

Beinpress

Stående lårcurl

Sittende lårcurl

Beinspark

Stående leggpress

Sittende leggpress

Cabel-crunch

Situps på ball

Det ble en veldig god økt idag!! Økte ikke i noen øvelser, men fikk likevel presset meg hardt etter en uke fri med MYE trasking i shoppingmekkaet ;) hoho.. Godt å avslutte 2011 med en herlig økt <3

Nå har jeg nettopp vært i dusjen, og skal gjøre meg klar for feiringen ikveld! Den starter med middag hos svigers, før jeg feirer videre med noen av mine beste venner med noe musserende! Tenker meg at jeg blir meget sjarmerende ikveld når jeg ser mengdene med vin som kjøler seg i kjøleskapet! Gleder meg veeeldig mye :D

2011 har vært et veldig langt år for min del, med mange nedturer og mangen oppturer. Sitter igjen med at dette året har for det meste vært ganske tungt for min del, og at det er godt det er over!! Jeg er virkelig klar for år 2012 :D

Når det angår 2012 kommer jeg ikke til å lage meg noen forsetter eller lignende. Jeg har allerede satt meg mål, og har allerede arbeidet hardt med disse målene. Ser heller ikke vits med å lage seg forsetter. Jeg mener at det er bedre å sette seg mål og arbeide mot disse hver eneste dag, og ikke minst ta hver dag som den kommer - da ingen dager er like(eller uker, måneder, år). Setter man seg forsetter er det så vanskelig å holde dem uansett, da det hele tiden oppstår hindringer på veien. Jeg er heller for å sette seg mål, og arbeide med dem så godt man kan - med muligheter for utskeielser. Da trenger man ikke få dårlig samvittighet fordi man har brytt forsettet sitt!

Jeg har som sagt et stort mål for 2012, og det er å kunne stille i body fitness i oktober. Jeg vet ikke om jeg klarer det - men det er noe jeg skal arbeide mot!! Jeg skal være rimelig sikker på at psyken min er up for det før jeg starter med noe som helst konkurransediett eller lignende, da jeg ikke vil ødelegge for meg selv. Jeg har slitt og sliter fremdeles med mat og vekt, samtidig som det er LENGE siden jeg har følt meg så bra som nå! Jeg vil ikke ødelegge dette ved å starte med noe som jeg ikke er klar for.

- Jeg ser på det på denne måten; er jeg ikke klar i 2012, har jeg et j*''lig godt utgangspunkt for 2013, 2014 and so on! Likevel synes jeg at det er viktig med mål, som kan drive meg de dagene jeg kanskje ikke har så veldig lyst til å dra meg ut av sofaen og komme meg på trening :)

Jeg vet bare at jeg skal nå målet mitt, om det så er mange år til jeg klarer det!! Jeg er enda ung, og styrketrening er noe som skal være en del av livet mitt LENGE!! Jeg har det virkelig ikke travelt!

Jeg gleder meg til 2012 kan starte!! Det blir forhåpentligvis et spennende år. Jeg har allerede mye å se frem til. Blant annet å bli ferdig med utdannelsen min, forhåpentligvis få meg fast jobb etter utdannelsen min og kjøpe hus! Jeg og min kjære skal allerede begynne husjakt i Februar - så dette blir virkelig spennende <3 Jeg gleder meg!!!

Ser du frem til 2012?

Godt nyttår alle sammen <3

- Camilla :)

4 kommentarer

loues

31.des.2011 kl.16:53

Godt nyttår Camilla! Jeg ønsker deg en magisk kveld! :D

Kamillas treningsblogg

31.des.2011 kl.17:43

For et spennende år du/dere går inn i :)

Og herlig å avslutte 2011 med en skikkelig økt, du så knallbra ut på bildet :) Liker magen!!! :)

Godt nyttår, og kos deg i kveld :)

Camilla Landa

31.des.2011 kl.17:46

loues: Godt nyttår, og ønsker om en magisk kveld til deg også!!! :D

Camilla Landa

31.des.2011 kl.17:47

Kamillas treningsblogg: Ja, det blir veldig spennende! :D

Tusen takk søte deg <3

Godt nyttår til deg også! Håper du får en fantastisk kveld! :)

Skriv en ny kommentar

Camilla Landa

Camilla Landa

22, Tysvær

Jente på 22år. Bor med samboer i et lite hus på Karmøy. Studerer på 3-året, for å bli førskolelærer. Ekstrahjelp som resepsjonist, og vikar i barnehage. Trener på UNO Gym & Nutrition :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits