Planlegging

God kveld :)

Uken som var har ikke gått helt som planlagt på grunn av sykdom, men jeg har likevel fullført med alle de øktene jeg skulle ha. Da kan man være fornøyd :D

Jeg må som sagt ALLTID planlegge ukene mine, og denne uken er ingen unntak! Slik har jeg planlagt øktene mine denne uken:

Mandag: Rygg, bakside skuldre og mage + spinning

Tirsdag: Treningsfri

Onsdag: Biceps, triceps og bryst + spinning

Torsdag: Bein

Fredag: Rygg, skuldre og mage

Lørdag: Drilltrening

Søndag: Bein/treningsfri ?

Så er det bare å krysse fingrene for at denne uken går i boks :D Har mulighet til å flytte en av styrkeøktene til søndagen dersom det ikke går heelt etter planen.. Vist ikke blir det kanskje en ekstra økt på beina, eller eventuelt litt alternativ trening?

Har du planlagt den kommende uken?

Håper du får en GOD treningsuke!!

BTW: Jeg har et lite rosablogg spørsmål!! Jeg har bestilt meg frisørtime på tirsdag, og vurderer å klippe lang bob!!! Hva synes DU?????????????? IIIK!!

- Camilla :)

11 kommentarer

Vilde Bø Skeie

15.jan.2012 kl.23:07

fin blogg :))

The Beast Of Skjeberg

15.jan.2012 kl.23:12

Planlegging er grunnmuren i et godt treningsopplegg :) Jeg er derimot elendig på dette selv, men jeg klarer allikevel å få til 6-7 gode økter ila. uken, men jeg har nok mye å hente på å systematisere treningen litt. Lykke til videre med alt! Ser ut som det går bra

clarsgaard

15.jan.2012 kl.23:37

Planlegging er alfa omega! (hva nå enn det skal bety). Jeg har laget klar masse mat til dagene fremover, og treningsplanen er jo alltid den samme så jeg er så klar som ett egg! Selv om en ekstra dag med helg ikke hadde gjort noe..

Bob er veldig fint! Men da må du dra ofte til frisøren for å holde det ved like, for håret vokser jo desverre ikke i den formen som man blir klipt.. MEN jeg syns du skal gjøre det, det er fint med forandring vettu :D

Marianne

16.jan.2012 kl.00:25

Du er kjempe flink til å planlegge og gjennomføre planene dine Camilla! :) Ukeplanen min er klar den også, så får bare håpe den går etter planen. OG, ja Camilla, tror du hadde kledd lang bob kjempe bra! :D Gleder meg til å se hva du ender opp med! ;)

AnnetteHelene

16.jan.2012 kl.12:37

Planlegging har alt å si for å kunne gjennomføre alle dagens gjøremål:)Jeg passet alltid på å sette opp treningsplan og lage matpakker og ikke minst pakke treningsbaggen!;) Så flink du er som har kommet deg igjennom treningsuka! Håper formen din blir bedre:)

Jeg syntes duskulle prøve bob, det er så utrolig stilig:) Gleder meg til å se hva du gjør!

Ønsker deg en strålende start på ei ny uke:)

Hanna

16.jan.2012 kl.13:29

Kjempeflink å planlegge ja! :) Lang bob kan være utrolig kult! Sjekk håret til denne svenske treningsjenta http://sanne.teambodyscience.se/ !! Misunnelig, hehe.. Bare å prøve, vokser ut igjen! hihi :)

Camilla Landa

17.jan.2012 kl.12:47

Vilde Bø Skeie: Tusen takk :)

Camilla Landa

17.jan.2012 kl.12:48

The Beast Of Skjeberg: Jeg er et kontrollmenneske av natur, så jeg må planlegge alt! Fungerer ganske bra når det gjelder trening :)

Tusen takk :D

Camilla Landa

17.jan.2012 kl.12:49

clarsgaard: En ekstra dag med helg hadde VIRKELIG ikke gjort noe!! ;)

Det blir nok bob på meg idag!! :o Gruuer meg!!

Camilla Landa

17.jan.2012 kl.12:49

Marianne: Tusen takk søte deg <3

Det blir nok bob idag!! Iiiik.. 1t til frisørtimen nå :o

Camilla Landa

17.jan.2012 kl.12:51

AnnetteHelene: Ja, planlegging er SUPERVIKTIG for meg!! Ellers går det rundt for meg :P heheh..

Det blir nok bob idag!! Gruer meg sykt nå :o

Ha en strålende uke du også :)

Skriv en ny kommentar

Camilla Landa

Camilla Landa

22, Tysvær

Jente på 22år. Bor med samboer i et lite hus på Karmøy. Studerer på 3-året, for å bli førskolelærer. Ekstrahjelp som resepsjonist, og vikar i barnehage. Trener på UNO Gym & Nutrition :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits