Overdose

Lenge siden sist gitt! Har hatt noen overdoser av 1.m.r siden sist, og dette har gjort meg rett og slett DÅRLIG!! 

Jeg har siden tidlig i høst brukt Jack3d som energigiver før trening, og har vært strålende fornøyd med denne. Vi var nå gått tom for dette(men har på vei i posten), så vi tenkte vi skulle prøve noe nytt; altså 1.m.r.... Prøvde dette for første gang på fredag. Dette førte til brekninger, hjertebank og myyye energi på trening. Da jeg kom hjem møtte jeg derimot veggen, klarte såvidt å bevege meg, ble kvalm svimlet og til slutt spydde opp alt som kan ha vært i magen min. Jeg mistet også følelsen i det ene beinet mitt! En skikkelig ekkel følelse!!!!!

Tenkte at jeg hadde tatt en for stor dose, så gav 1.m.r en ny sjanse idag, i en mye mindre dose. Da jeg hadde drukket opp gikk det ikke lang tid før jeg fikk vondt i brystet, pusteproblemer og begynte å brekke meg.. Følte også at jeg ble helt sinnsykt varm i hodet! Det gav seg litt etter frisk luft, så jeg prøvde meg på trening idag også.. Ble en god økt til tross for svimmelhet og brekninger!! 

Skal aaaaldri prøvde 1.m.r igjen!!!!!!!!!!! Må være noe jeg reagerer på, for Fredrik merket ikke noe av den utenom energi!

Men over til noe positivt: Jeg har denne uken hatt 5 styrkeøkter, og 2 spinningøkter. Veldig fornøyd med dette :) Hadde en "koseøkt" idag der jeg trente akkurat det jeg ønsket, med ett mål for øyet; å øke i skå benkpress. 

Tror du at jeg klarte det?

OOOOOH YEEEES!!!!!! LETT KLARTE JEG DET!!!!!! *HIGHFIVE* 

Skrå benkpress idag: 3s x 17,5kg(i hver arm) x 10r + 8r + 8r

Jeg sier bare GIRLPOWER assaaa!! Wohooo!!! En veldig fornøyd Camilla med andre ord!! Tenk det at i september tok jeg 6kg i hver arm?

Nå er jeg utrolig klar for en nye uke... uten 1.m.r!!!!!!!!! ;)

Har du noen gang opplevd noe lignende det jeg gjorde?

- Camilla :)

6 kommentarer

Marianne

23.jan.2012 kl.13:37

Gratulere med ny pers sterka! Du er helt RÅ! ;) Håper du får pakke i posten snart, kan ikke ha noe av at du går rundt og er dårlig på trening!

Hanna

23.jan.2012 kl.13:52

Off.. hørtes ikke bra ut!! Synes det er litt skummelt med slike ''energi-piller''.. ekkelt når hjertet skal klappe sååå fort. Men så får jo jeg den effekten av litt redbull og, så holder meg unna annet. Gå tilbake til Jack3d, noe du er vant til! :) Og grattis med økning! :D Kjempedeilig å se fremgang. Jeg nådde mitt mål som var 1 han-ups alene, i forige uke! Tenkte jeg skulle klare det før sommeren, men :D Kos deg videre Camilla :)

Benedictes trening

23.jan.2012 kl.17:49

Wow, litt av en økning! Men huff, så ekkelt med slike reaksjoner...hva er egentlig 1 m.r??

Camilla Landa

23.jan.2012 kl.17:51

Marianne: Takk!! <3

Det håper jeg også... Trener heller uten hjelpemidler enn med 1.mr i alle fall ;)

Snakkes ikveld <3

Camilla Landa

23.jan.2012 kl.17:54

Benedictes trening: 1.m.r er en drink du kan ta i forkant av trening som fremmer prestasjon og fokus :) Ekstra energi osv(koffein). Virket ikke slik for meg desverre ;) hihi.. - 1.m.r = 1 more rep

Camilla Landa

23.jan.2012 kl.17:56

Hanna: Ja, det er litt skummelt.. Kommer ikke til å teste den igjen, å holder meg fint til jack3d ;) hihi..

Herlig med fremgang!! Gir en ekstra treningsboost og motivasjon til videre trening!

Så flink du er :D Kan ha et mål om å få til 3 til sommeren da kanskje? Eller flere?

Kos deg videre du også Hanna :) Ha en flott dag!

Skriv en ny kommentar

Camilla Landa

Camilla Landa

22, Tysvær

Jente på 22år. Bor med samboer i et lite hus på Karmøy. Studerer på 3-året, for å bli førskolelærer. Ekstrahjelp som resepsjonist, og vikar i barnehage. Trener på UNO Gym & Nutrition :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits